Loimun valtuustovaalien äänestys on alkanut 

Äänelläsi on väliä! Äänestämällä ehdokastasi vaikutat omaan ammattiliittoosi. Nyt vuosille 2025-2028 valittava valtuusto käyttää liittomme ylintä päätösvaltaa ja on tärkeässä roolissa liiton toiminnan linjauksessa.

Äänestämään pääset osoitteessa sahkoinenvaali.fi/loimu/ tai verkkosivujemme etusivun kautta.   

Tarvitset tunnistautumiseen pankkitunnuksesi. Äänestää voit tiistaihin 29.10.2024 klo 23.59 saakka.  

Käytä äänesi – voit voittaa hotellilahjakortin! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi kappaletta S-hotellin lahjakorttipakettia (arvo yht. 149 eur) sekä 10 kpl 20 euron arvoisia GoGift-lahjakorttia. Arvonnan säännöt löydät verkkosivulta loimu.fi/kampanjat. 
 

Tutustu ehdokkaisiin Loimun vaalikoneessa   

Loimun valtuustovaaleissa on ehdolla 65 aktiivista ja innokasta loimulaista. Tutustu ehdokkaisiin Loimun vaalikoneessa osoitteessa www.loimu.fi/vaalikone.   

Vaalikoneessa on 14 liiton toimintaa käsittelevää kysymystä. Vastaamalla kysymyksiin saat selville, ketkä ehdokkaista ovat kanssasi eniten samaa mieltä. Vaalikoneessa pääset myös selaamaan ehdokkaiden vastauksia sekä perusteluita.   

Vaalien ehdokaslista ja vaaliryhmittymien kuvaukset löydät myös verkkosivuiltamme. 

Kenet sinä haluat äänestää päättämään ammattijärjestömme suunnasta? 

Näin äänestät 

  1. Tutustu ehdokkaisiin verkkosivulla loimu.fi/vaalikone  
  1. Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla verkkosivulle sahkoinenvaali.fi/loimu 
  1. Valitse oma ehdokkaasi  
  1. Hyväksy ääni 

Mikä on valtuusto? 

Valtuusto on Loimun ylin päättävä elin, joka päättää liiton toiminnan kannalta merkittävistä asioita, kuten liiton toiminnasta, taloudesta sekä jäsenmaksuista.   

Nykyisen valtuuston toimintakausi päättyy 31.12.2024. Uusi valtuusto valitaan vaaleilla, jotka järjestetään sähköisenä äänestyksenä ajalla 8. – 29.10.2024. 

Kuka voi äänestää?  

Vaaleissa äänioikeutettuja ovat Loimun jäseneksi 31.7.2024 mennessä liittyneet varsinaiset, opiskelija- ja eläkeläisjäsenet.   

Loimun vaaleissa on mahdollista äänestää ainoastaan sähköisesti. Jos sinulla ei ole kotona tai työpaikalla tietokonetta, voit käydä äänestämässä esim. kirjastossa. Jos sinun ei ole mahdollista käyttää muuta sähköisen äänestyksen paikkaa tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit sopia äänestämisestä Loimun toimistolla. Toimistolla äänestämisen ajankohdasta tulee sopia etukäteen soittamalla Loimun vaihteeseen p. 09 6226 850. Vaihde on avoinna ma – to klo 10 – 14.   

Lisätietoa Loimun valtuustovaaleista verkkosivultamme loimu.fi/vaalit 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)