Vietämme Työelämäviikkoa 10.-16.3.2025 teemalla Varmuutta ja tukea työelämään! Viikon aikana haluamme nostaa esiin ja tarjota vinkkejä nuorten, uran alkupuolella olevien asiantuntijoiden työelämässä pärjäämisen.
Tarjolla on mielenkiintoinen webinaari, ekskursio sekä hyödyllisiä sometietoiskuja viikon aikana.
Tulossa:
Varmuutta ja tukea työelämään -webinaari
keskiviikko 12.3.2025 klo 16:30-17:30
Työelämään astuminen tuo mukanaan monia mahdollisuuksia, mutta myös kysymyksiä: Miten tunnistaa omat vahvuutensa ja rakentaa ammatillista identiteettiä? Mitä työnantajalta voi odottaa perehdytyksestä, koulutuksesta ja tuesta? Mitä tehdä, jos asiat eivät suju odotetusti?
Tässä webinaarissa opit:
- miten itseohjautuvuus ja itsensä johtamisen taidot auttavat menestymään työelämässä
- miten työnantajan ja esihenkilön roolit ja vastuut tukevat työntekijää
- miten nostaa hankalia asioita esille rakentavasti ilman pelkoa leimautumisesta
Saat myös käytännönläheistä tietoa työelämän pelisäännöistä ja kuulet, millaista tukea Loimu voi sinulle tarvittaessa tarjota. Tule mukaan vahvistamaan työelämässä menestymisen taitoja!
Työelämäviikon ekskursio: Ramboll
aika: keskiviikko 19.3.2025 klo 16-18
paikka: Ramboll (os. Itsehallintokuja 3, 02600 Espoo)
Ekskursio on tarkoitettu loimulaisille loppuvaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille, erityisesti esim. ympäristötieteitä, geologiaa, biologiaa, ekologiaa ja maantiedettä opiskelleille.
Kuulet Rambollin toiminnasta ja toimialasta sekä kokemuksia Rambollista vastuullisena työnantajana. Mukana Rambollilta Katrina Kukkonen sekä Loimusta Mira Airola.
Työelämäviikon teeman ”Varmuutta ja tukea työelämään” mukaisesti kuulemme myös miten Rambollilla otetaan huomioon työntekijöiden jaksaminen ja miten sitä tuetaan työnantajan puolelta.
Kurkista tapahtumakalenteristamme myös muut, erityisesti työuran alussa oleville tarkoitetut hyödylliset tapahtumat!
Tapahtumien lisäksi löydät Työelämäviikon sisältöjä somesta #loimuntyöelämäviikko -aihetunnisteella.
Palkkatietoa työsuhteen aloitukseen
Selvitä sopiva palkkataso aina uutta työtä hakiessasi. Autamme sinua pyytämään osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa palkkaa ennen kuin solmit työsopimuksen. Olemme tehneet työmarkkinatutkimusten pohjalta palkkasuositukset opiskelijoille ja vastavalmistuneille.
Koska palkkatasot vaihtelevat työnantajasektorin, toimialan, yrityksen ja työtehtävien mukaan paljon, on vaikea antaa yhtä palkkasuositusta jo pidemmällä uralla oleville. Siksi olemme rakentaneet avuksesi Palkkanosturin, jossa saat palkkatoiveeseen suosituksen ja hyödyllistä tilastotietoa palkkaneuvotteluiden tueksi.
Varaa aika henkilökohtaiseen sparraukseen
Kaipaatko tukea oman palkkatoiveesi määrittelyyn ja palkkatoiveen perusteluiden sanoittamiseen? Vai kaipaisitko tukea oman työsi johtamiseen ja haluaisit varata ajan työnohjaukseen? Voit saada henkilökohtaista neuvontaa myös näissä asioissa.
Henkilökohtaiset neuvonta- ja ohjauspalvelut kuuluvat jäsenyyksiin: Opiskelija, OpiskelijaPlus ja Täysjäsen. Fuksi, voit korottaa jäsenyytesi helposti OmaLoimussa!
Työhyvinvointiohjaus
Työhyvinvointiohjauksessa voit käsitellä ennaltaehkäisevästi ajanhallintaan, itsensä johtamiseen ja työnkuormitukseen liittyviä kysymyksiä yhdessä työnohjaajan kanssa.
Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä Loimun Urapalveluun ja varaa aika jäsenille maksuttomaan ohjaukseen. Yhdessä voimme pohtia jatkosteppejä eteenpäin!
Henkilökohtaiset neuvonta- ja ohjauspalvelut kuuluvat jäsenyyksiin: Opiskelija, OpiskelijaPlus ja Täysjäsen. Fuksi, voit korottaa jäsenyytesi helposti OmaLoimussa!
Materiaaleja palkasta oppimiseen
Tallennekirjastostamme löytyy varmasti myös sinua kiinnostavia sisältöjä. Tutustu ainakin näihin palkkaa käsitteleviin tallenteisiin!
Huomaathan, että tallennekirjasto vaatii kirjautumisen.
Ota yhteyttä
-
Mira Airola
Jäsenkokemusvastaava -
Elli Suonpää
Jäsenkokemusvastaava